#WhatsNext roadshow kommer til en by nær deg

WhatsNext

Juni er måneden hvor EVRY setter i gang en stor Norges turne med fokus på Microsoft Azure tjenester og klient håndtering i en moderne og fremtidsrettet IT hverdag.

Vi vil ta turnen innom 9 byer og levere et show bestående av Azure MVP Anders Eide, Windows IT-Pro MVP Olav Tvedt, Product Manager Jan Ketil Skanke og Microsoft Norge sine beste folk.

Byene som blir besøkt er Brumunddal, Ålesund, Stavanger, Bergen, Trondheim, Oslo, Sandefjord, Haugesund og Kristiansand.

For påmelding og mer info gå HER og filtrer på by du ønsker å delta på.

Det er gratis å delta, og på slutten av turnen vil det bli trukket ut en heldig vinner av en Surface Pro 3 blant de som har deltatt

PROGRAM

08:00 – 08:30

Registrering og frokost

08:25 – 08:30

Velkommen m/Regionsleder

08:30 – 09:00
EVRY «SMART Client 10» – v/Jan Ketil Skanke, EVRY

Windows 10 gir nye og spennende muligheter for enkelt oppsett og utrulling i din organisasjon. EVRY’s Smart Client 10 er en helt ny måte å tenke på rundt håndtering av Windows klienter i bedriften.

09:00 – 09:30
Windows 10 + Surface = Sant. v/Microsoft

I sommer vil Microsoft lansere neste versjon av Windows. Windows 10 vil innholde en rekke nyheter for både private og profesjonelle brukere. Produktteamet for Windows vil vise hvordan Windows 10 vil se ut og hvorfor Surface er helt riktig valg når man skal over på Windows 10.

09:30 – 10:10
Mulighetenes marked med Microsoft Azure v/Anders Eide MVP, EVRY

Microsoft Azure gir enorme muligheter for din bedrift, og man kan fort bli overveldet av alle funksjonene. Få et innblikk i noe av potensialet og hvordan du kan komme i gang på en trygg og god måte.

10:10 – 10:40
Pause : Touch and feel (Demo Win10 og Surface) Demo v/Microsoft og EVRY

10:40 – 11:10
Hvordan temme Windows 10 med Microsoft Intune v/Jan Ketil Skanke, EVRY

Windows 10 kommer med utvidet MDM (Mobile Device Management) for å støtte stadig voksene krav fra bedrifter og organisasjoner. Vi vil forklare hvorfor Microsoft Intune er et naturlig valg for å håndtere Windows 10.

11:10 – 11:50
Identitet + Mobil kontroll + Informasjonssikkerhet = Enterprise Mobility Suite v/Olav Tvedt MVP, EVRY

Med dagens avanserte brukere blir oversikt og kontroll stadig vanskeligere å oppnå samtidig som det blir viktigere å ha nettopp denne oversikten og kontrollen. Vi vil se på hvordan Microsoft sine satsninger trekker sammen de forskjellige områdene for å forenkle det som i utgangspunktet ser ut som en umulig oppgave.

11: 50 – 12:00
Våre eksperter oppsummer og svarer på spørsmål v/Jan Ketil/Olav/Anders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.